Αδιαβροχοποίηση

AP-104 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:0,75L5L20L
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αδιαβροχοποιητικό νανοτεχνολογίας χωρίς οργανικούς διαλύτες, φιλικό προς το περιβάλλον.

Αδιαβροχοποιεί και προστατεύει τσιμέντο, πλάκες τσιμέντου, κονιάματα, αρμούς, κεραμικά, τούβλα, αγυάλιστα μάρμαρα και γρανίτες, καθώς και όλα τα πετρώματα, φυσικά και τεχνητά, από νερό, φυσικούς ρύπους, λεκέδες καφέ κ.α. Μηδενίζει την απορροφητικότητα της επιφάνειας στο νερό επιτρέποντας παράλληλα την διαπνοή της, χωρίς να αλλάζει το χρώμα της. Δεν δημιουργεί φιλμ και δεν κιτρινίζει. Έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ:
  • ΑΓΥΑΛΙΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
  • ΑΓΥΑΛΙΣΤΟΥΣ ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  • ΦΥΣΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΕΤΡΑ
  • ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  • ΚΕΡΑΜΙΚΑ & ΠΛΑΚΑΚΙΑ
  • ΠΩΡΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΤΣΙΜΕΝΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

7 – 20 m2/L Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Οι καλυπτικότητες είναι ενδεικτικές και αναφέρονται σε ένα πέρασμα του υλικού. Για την προστασία της αδιαβροχοποίησης οι επιφάνειες συνιστάται να καθαρίζονται με ένα ήπιο καθαριστικό όπως το AP-302.

 

Μορφή:Υγρό
Χρώμα:Λευκό
Οσμή:Ήπια
Πυκνότητα στους 20°C:1 gr/cm3
pH (στους 25°C):7
Σημείο ανάφλεξης:Δ/Α
Σημείο πήξης:0°C
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.
ISO ΕΝ 1925 – Προσδιορισμός συντελεστή απορρόφησης νερού δια τριχοειδών ( 98% μείωση της απορροφητικότητας)

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Φροντίστε πάντα ο χώρος εφαρμογής να είναι επαρκώς αεριζόμενος. Σε καλά καθαρισμένη και στεγνή επιφάνεια απλώνετε το υγρό χωρίς αραίωση με ένα πινέλο, ρολό ή spray σε μία ή και περισσότερες στρώσεις, απλώνοντας τα όποια υπολείμματα υγρού. Η δεύτερη στρώση πρέπει να εφαρμόζεται όσο η επιφάνεια είναι ακόμα νωπή. Τα όποια υπολείμματα μπορούν να απομακρυνθούν αφού στεγνώσει η επιφάνεια.

Η επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από έξι ώρες ενώ η μέγιστη προστασία επιτυγχάνεται μετά την πλήρη ωρίμανση του υλικού. Για την πλήρη ωρίμανση του υλικού χρειάζονται 48–72 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες υγρασίας.