Γυαλιστικά - Λούστρα

AP-109 ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΑΣ ΔΙΑΛΥΤΟΥ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:0,75L5L10L
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάφανο υδατοδιαλυτό βερνίκι εμποτισμού για πέτρες και τεχνητά δομικά υλικά. Ακρυλικής σύστασης με

εξαιρετικά μεγάλες αντοχές στις καιρικές συνθήκες. Περιέχει φίλτρα προστασίας από την υπεριώδη UV ακτινοβολία, δεν κιτρινίζει και δεν ξεφλουδίζει. Είναι κατάλληλο για την προστασία και την διακόσμηση φυσικής πέτρας γρανίτη, πλακών καρύστου, Μάλτας, πορόλιθους, τσιμέντου, μωσαϊκών, τούβλων κ.α, σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες. Προστατεύει από την υγρασία και την διείσδυση των ρύπων. Καθώς και από τις ρωγμές που δημιουργούνται από τον παγετό.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ:
  • ΦΥΣΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΕΤΡΑ
  • ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  • ΚΕΡΑΜΙΚΑ
  • ΠΩΡΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΤΣΙΜΕΝΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

10 – 12 m2/L Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Οι καλυπτικότητες είναι ενδεικτικές και αναφέρονται σε ένα πέρασμα του υλικού.

 

Μορφή:Υγρό
Χρώμα:Διαφανές
Οσμή:Διαλύτη
Πυκνότητα στους 20°C:0.88 gr/cm3
pH (στους 25°C):Δ/Ε
Σημείο ανάφλεξης:20 °C
Σημείο πήξης:-5 °C
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.

 

Maximum V.O.C. content: / Μεγ. περιεχόμενο σε Π.Ο.Ε.: 650.8 g/L (20 ºC) EU limit for the product: / Οριακή τιμή της Ε.Ε. για το προϊόν: 750 g/L (2010)

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πριν από την εφαρμογή δοκιμάστε σε μια μικρή επιφάνεια για να διαπιστώσετε αν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την ευκολία της εφαρμογής. Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση. Σε καλά καθαρισμένη και στεγνή επιφάνεια απλώστε το υγρό χωρίς αραίωση με ένα πινέλο, με πιστόλι αέρος ή με ρολό. Μετά από 2 περίπου ώρες μπορείτε να εφαρμόσετε και δεύτερη στρώση ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποφεύγετε την χρήση σε θερμοκρασίες κάτω των 10°C και υπό πολύ έντονη ηλιοφάνεια. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να καθαρίσετε τα εργαλεία με white spirit.