Καθαριστικά

AP-307 ΙΣΧΥΡΟ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:0,75L5L20L
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ισχυρό αλκαλικό καθαριστικό, κατάλληλο για επιφάνειες ευαίσθητες στα οξέα.

Καθαρίζει λεκέδες από καπνιά και καυσαέρια καθώς και μαυρίλες από τζάκια. Αφαιρεί επιστρώσεις από παρκετίνες και άλλα κεριά από τα δάπεδα. Απομακρύνει λάδια και άλλους λιπαρούς ρύπους. Λευκαίνει τα πολύ βρώμικα δάπεδα από μωσαικά, μάρμαρο και τσιμέντο. Όταν τα μάρμαρα είναι γυαλισμένα με μηχανικά μέσα, δεν επηρρεάζει το γυάλισμα τους. Αν έχουν γυαλιστεί με λούστρο, θα αφαιρέσει το λούστρο. Επηρρεάζει αρνητικά τις αδιαβροχοποιήσεις.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ:
  • ΜΑΡΜΑΡΑ
  • ΦΥΣΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΕΤΡΑ
  • ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  • ΚΕΡΑΜΙΚΑ & ΠΛΑΚΑΚΙΑ
  • ΠΩΡΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΤΣΙΜΕΝΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

10 – 15 m2/L. Ανάλογα με την εκταση του λεκέ.

  Μετά από τον καθαρισμό η επιφάνεια είναι καλό να αδιαβροχοποιηθεί για να προστατευτεί. Αν η επιφάνεια ήταν αδιαβροχοποιημένη ενδέχεται να χαλάσει η αδιαβροχοποίηση στο σημείο του καθαρισμού και να πρέπει να ξανά αδιαβροχοποιηθεί η επιφάνεια.

Μορφή:Υγρό
Χρώμα:Κίτρινο διαυγές
Οσμή:Κίτρο
Πυκνότητα στους 20°C:1.1 gr/cm3
pH (στους 25°C):14
Σημείο ανάφλεξης:Δ/Α
Σημείο πήξης:0 °C
.
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το καθαριστικό μπορεί να εφαρνμοστεί και χωρίς αραίωση σε περιπτώσεις πολύ λερωμένων επιφανειών. Αφού εφαροσθεί στην επιφάνεια, αφήξστε το να δράσει για μισό με ένα λεπτό και ακολούθως τρίψτε την επιφάνεια με μια σκληρή βούρτσα. Τέλος ξεπλύνετε την επιφάνεια με άφθονο νερό. Αν η επιφάνεια δεν ξεπλυθεί καλά ενδέχεται να εμφανιστούν ασπρίλες μόλις στεγνώσει.
Για την αφαίρεση επιστρώσεων κεριών αραιώστε το υγρό σε αναλογία 1:10 με 1:15, σφουγκαρίστε την επιφάνεια και αφήστε το για 2 με 3 λεπτά. Τέλος ξεπλύνετε την επιφάνεια με νερό ή σφουγκαρίστε καλά με σκέτο νερό.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αραίωση με ψεκασμό, αλλά με προσοχή και φορόντας πάντα γυαλιά προστασίας γιατί είναι πολυ καυστικό.