Καθαριστικά

AP-308 ΙΣΧΥΡΟ ΟΞΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:0,75L5L20L
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ισχυρό όξινο διαβρωτικό καθαριστικό. Διασπά άλατα και υπολλείματα τσιμέντου

 και υλικών απο αρμολογήσεις και υπολλείματα από σοβάδες. Απομακρύνει τις παχιές στρώσεις σκουριάς. Κατάλληλο για καθαρισμους σε επιφάνειες που δεν είναι ευαίσθητες στα οξέα όπως πλακάκια και γρανίτες. Μπορεί να απομακρύνει παχιές επικαθήσεις αλάτων από μηχανήματα και δάπεδα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ:
  • ΜΑΡΜΑΡΑ
  • ΦΥΣΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΕΤΡΑ
  • ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  • ΚΕΡΑΜΙΚΑ & ΠΛΑΚΑΚΙΑ
  • ΠΩΡΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΤΣΙΜΕΝΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

10 – 15 m2/L. Ανάλογα με την εκταση του λεκέ.

Μορφή:Υγρό
Χρώμα:Κίτρινο διαυγές
Οσμή:Έντονη
Πυκνότητα στους 20°C:1.1 gr/cm3
pH (στους 25°C):1
Σημείο ανάφλεξης:Δ/Α
Σημείο πήξης:0 °C
.
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος αερίζεται επαρκώς. Φορέστε γάντια και προστασία για το πρόσωπο και τα μάτια. Εφαρμόστε το προϊόν σε μια μικρή περιοχή προκειμένου να προσδιορίσετε την ευκολία χρήσης και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ακατάλληλο για γυαλισμένα μάρμαρα και ασβεστόλιθους.
1. Καθαρισμός οικοδομικών ρύπων – τσιμέντου: Αραιώνετε το υγρό 1:2 έως 1:5 με νερό. Ρίχνετε το υγρό στην επιφάνεια, το αφήνετε να δράσει για 2-3 λεπτά και τρίβετε με ένα σφουγγάρι ή μια βούρτσα. Στη συνέχεια, ξεπλένετε με άφθονο νερό. Σε πολύ δύσκολους λεκέδες επαναλάβετε την διαδικασία. Ακατάλληλο για πλακάκια που έχουν αρμολογηθεί τις τελευταίες 10 ημέρες.
2. Καθαρισμός εναποθέσεων αλάτων: Αραιώστε το υγρό 1:1 έως 1:3 με νερό ή εφαρμόστε το αδιάλυτο για πολύ δύσκολους λεκέδες. Αφήστε το να δράσει για 1 έως 4 λεπτά και τρίψτε την επιφάνεια με μια πλαστική βούρτσα. Τέλος, ξεπλένετε με νερό.
3. Καθαρισμός σκουριάς: Αραιώστε το υγρό: 1:2 με νερό. Αφήστε το να δράσει για 5 και παραπάνω λεπτά. Τέλος ξεπλύνετε καλά την επιφάνεια με νερό.