Μη κατηγοριοποιημένο

ΣΚΟΝΗ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γυαλιστικη σκόνη για μάρμαρα. Χρησιμοποιείται μετά από το τελευταίο νούμερο γυαλίσματος και

αντικαθιστά το γυάλισμα με τις πέτρες 5 EXTRA. Βοηθάει στην γρηγορότερη ολοκλήρωση του γυαλίσματος και μπορεί να εφαρμοστεί με αλαφρύτερες μηχανές όπος αυτές της κρυσταλλοποίησης. Επιφέρει εξαιρετικό γυάλισμα και τονίζει τους χρωματισμούς των μαρμάρων, Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το επαναγυάλισμα φθαρμένων δαπέδων.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

65 – 70 m2/Kg

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΟΥ: Ψιλός, Μεσαίος

Μορφή:Σκόνη
Χρώμα:Κίτρινο
Οσμή:Ήπια
Πυκνότητα στους 20°C:1 gr/cm3
pH (στους 25°C):Δ/Ε
Σημείο ανάφλεξης:40 – 46 °C
Σημείο πήξης:-12°C
 .
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πάντα να διαβάζεται την ετικέτα του προϊόντος. Βρέχετε ελαφρά την επιφάνεια που θέλετε να γυαλίσετε. Δουλέψτε ανα μικρές περιοχές 1 με 2 m2. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα σκόνης και ακουμπήστε πάνω στη σκόνη την γυαλιστική μηχανή με τον ινώδη δίσκο. Ο πιο κατάλληλος ινώδης δίσκος είναι ο λευκός.
Γυαλίστε την επιφάνεια κάνοντας αργές απαναλαμβανόμενες κινήσεις από αριστερά προς τα δεξιά και αντίστροφα. Αν χρειάζεται ρίξτε κιάλλο νερό μέχρι να δημιουργηθεί μια κίτρινη λάσπη. Προσθέστε νερό όσες φορές χρειαστεί ώστε να διατηρείται πάντα αυτή η κρεμώδης μορφή, μην αφήνετε το υλικό να στεγνώσει ποτέ. Αν δεν πετύχετε το επιθυμητό γυάλισμα μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία.
Μολις πετύχετε το επιθυμητό γυάλισμα αραιώστε με νερό καθαρίστε και προχωρήστε σην επόμενη περιοχή. Μπορείτε να απομακρύνετε τα νερά από τις περιοχές που έχετε γυαλίσει με μία ηλεκτρική σκούπα για νερά. Όταν τελειώσετε το γυάλισμα σφουγγαρίστε την επιφάνεια με ένα ουδέτερο καθαριστικό όπως το AP-302.