Αδιαβροχοποίηση

AP-101 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:0,75L5L20L
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αδιαβροχοποίηση μαρμάρων, γρανίτη, πέτρας, τούβλων, κεραμικών, τσιμέντου, ασβεστόλιθων κ.α.

Έλαιο και ύδατο απωθητικό και προστατευτικό λεκέδων εμποτισμού σιλοξανικής βάσης. Προστατεύει τις επιφάνειες από νερό, λάδι, καφέ, λεκέδες από μουστάρδα, σάλτσες κ.α. Δεν δημιουργεί φιλμ, εισχωρεί πολύ βαθιά στους πόρους των μαρμάρων και τους σφραγίζει κάνοντας την επιφάνεια να απωθεί νερό, λάδι και άλλα υγρά. Μετά την εφαρμογή του αδιάβροχου οι λεκέδες μπορούν να καθαριστούν εύκολα, αφού αποτρέπεται η εισχώρηση τους στους πόρους του μαρμάρου. Έχει ήπια οσμή. Δεν εμποδίζει την διαπνοή των πόρων των πετρωμάτων ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις επιφανειακές ρηγματώσεις, τα άλατα και τις φθορές από τον παγετό.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ:
  • ΜΑΡΜΑΡΑ
  • ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  • ΦΥΣΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΕΤΡΑ
  • ΚΕΡΑΜΙΚΑ & ΠΛΑΚΑΚΙΑ
  • ΠΩΡΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΤΣΙΜΕΝΤΟ
  • ΜΩΣΑΪΚΑ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 7 – 20 m2/L Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. 15 – 30 m2/L Σε γυαλισμένες επιφάνειες, Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Οι καλυπτικότητες είναι ενδεικτικές και αναφέρονται σε ένα πέρασμα του υλικού. Για την προστασία της αδιαβροχοποίησης οι επιφάνειες συνιστάται να καθαρίζονται με ένα ήπιο καθαριστικό όπως το AP-302.

Μορφή:Υγρό
Χρώμα:Διαφανές
Οσμή:Ήπια
Πυκνότητα στους 20°C:0,8 gr/cm3
pH (στους 25°C):Δ/Ε
Σημείο ανάφλεξης:40 – 46 °C
Σημείο πήξης:-12°C
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.
ΕΝ ISO 10545-14 Προσδιορισμός αντοχής σε κηλίδωση. (Classification 5)
ASTM E514 Αντίσταση στη βροχή, υπό άνεμο.

 

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την ετικέτα. Φροντίστε πάντα ο χώρος εφαρμογής να είναι επαρκώς αεριζόμενος.
Σε καλά καθαρισμένη και στεγνή επιφάνεια απλώνετε το υγρό χωρίς αραίωση με ένα πινέλο, ρολό ή spray σε μία ή και περισσότερες στρώσεις, απλώνοντας τα όποια υπολείμματα υγρού.
Η δεύτερη στρώση πρέπει να εφαρμόζεται μετά από 5 έως 10 λεπτά, όσο η επιφάνεια είναι ακόμα νωπή. Τα όποια υπολείμματα μπορούν να απομακρυνθούν μετά από 2 ώρες. Σε περίπτωση που παραμείνουν για περισσότερο χρόνο μπορούν να απομακρυνθούν με ένα πανί βρέχοντας το ελαφρά με το αδιάβροχο.
Το πινέλο ή το ρολό μπορούν να καθαριστούν με white spirit μετά το τέλος της εφαρμογής.
Η επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από δύο έως τρεις ώρες ενώ η μέγιστη προστασία επιτυγχάνεται μετά την πλήρη ωρίμανση του υλικού. Για την πλήρη ωρίμανση του υλικού χρειάζονται 24 – 48 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες υγρασίας.