Αδιαβροχοποίηση

AP-102 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:0,75L5L20L
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αδιαβροχοποίηση μαρμάρων, γρανίτη, τσιμεντου και πέτρας, από λάδια, νερό, λεκέδες μουστάρδας, καφέ κ.α.

Σφραγιστικό και προστατευτικό λεκέδων εμποτισμού κατάλληλο και για γυαλισμένες επιφάνειες. Μηδενίζει την απορροφητικότητα της επιφάνειας στο νερό και το λάδι χωρίς να αλλάζει το χρώμα της και να παρεμποδίχει την διαπνοή. Έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δεν δημιουργεί φιλμ και δεν κιτρινίζει. Δεν εμποδίζει την διαπνοή των πόρων των πετρωμάτων ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις επιφανειακές ρηγματώσεις, τα άλατα και τις φθορές από τον παγετό.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ:
  • ΜΑΡΜΑΡΑ
  • ΦΥΣΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΕΤΡΑ
  • ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  • ΚΕΡΑΜΙΚΑ & ΠΛΑΚΑΚΙΑ
  • ΠΩΡΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΤΣΙΜΕΝΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 7 – 20 m2/L Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. 15 – 30 m2/L Σε γυαλισμένες επιφάνειες, Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Οι καλυπτικότητες είναι ενδεικτικές και αναφέρονται σε ένα πέρασμα του υλικού. Για την προστασία της αδιαβροχοποίησης οι επιφάνειες συνιστάται να καθαρίζονται με ένα ήπιο καθαριστικό όπως το AP-302.

Μορφή:Υγρό
Χρώμα:Διαφανές
Οσμή:Ήπια
Πυκνότητα στους 20°C:1 gr/cm3
pH (στους 25°C):8
Σημείο ανάφλεξης:100 °C
Σημείο πήξης:-5 °C
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.
ISO ΕΝ 16301 – Προσδιορισμός ευαισθησίας σε ατυχηματικό λέκιασμα (Category 1, καμία αλλαγή)
ISO ΕΝ 1925 – Προσδιορισμός συντελεστή απορρόφησης νερού δια τριχοειδών ( 98% μείωση της απορροφητικότητας)

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την ετικέτα. Πριν από κάθε χρήση, εφαρμόστε το προϊόν σε μια μικρή επιφάνεια για να καθορίσετε την ευκολία της εφαρμογής και αν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και δεν έχει κεριά ή άλλες επιστρώσεις. Φροντίστε ο χώρος εφαρμογής να είναι πάντοτε επαρκώς αεριζόμενος. Σε καλά καθαρισμένη και στεγνή επιφάνεια απλώνετε το υγρό χωρίς αραίωση με ένα πινέλο, ρολό ή spray. Εφαρμόστε μία ή και περισσότερες στρώσεις απλώνοντας τα όποια υπολείμματα υγρού. Η δεύτερη στρώση πρέπει να εφαρμόζεται 15 λεπτά αφού στεγνώσει η επιφάνεια. Τα όποια στερεά υπολείμματα μπορούν να απομακρυνθούν μετά από 30 λεπτά. Σε περίπτωση που παραμείνουν για περισσότερο χρόνο μπορούν να απομακρυνθούν με ένα πανί βρέχοντας το ελαφρά με το υγρό. Η επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από έξι ώρες ενώ η μέγιστη προστασία επιτυγχάνεται μετά την πλήρη ωρίμανση του υλικού. Για την πλήρη ωρίμανση του υλικού χρειάζονται 24–72 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες υγρασίας. Τα εργαλεία μπορούν να καθαριστούν με νερό ή με ένα ήπιο απορρυπαντικό.