Αδιαβροχοποίηση

AP-103 WET LOOK

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:0,75L5L20L
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αδιαβροχοποίηση για μάρμαρα, γρανίτες, καθώς και όλα τα φυσικά και τεχνητά πορώδη πετρώματα.

Προϊόν εμποτισμού που προστατεύει από λάδια, νερό, λεκέδες μουστάρδας, καφέ κ.α. ενώ τονίζει τις φυσικές αποχρώσεις των πετρωμάτων. Μηδενίζει την απορροφητικότητα της επιφάνειας στο νερό και το λάδι, ενώ παράλληλα δίνει την όψη της βρεγμένης επιφάνειας χωρις να εμποδίζει την διαπνοή της επιφάνειας. Έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δεν δημιουργεί φιλμ και δεν κιτρινίζει.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ:
  • ΜΑΡΜΑΡΑ
  • ΦΥΣΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΕΤΡΑ
  • ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  • ΚΕΡΑΜΙΚΑ & ΠΛΑΚΑΚΙΑ
  • ΠΩΡΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΕΛΑΙΟ & ΥΔΑΤΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ
  • ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΛΕΚΕΔΩΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΤΣΙΜΕΝΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

7 – 20 m2/L Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Οι καταναλώσεις είναι ενδεικτικές και αναφέρονται σε μια επίστρωση του υλικού.

Για την προστασία της αδιαβροχοποίησης οι επιφάνειες συνιστάται να καθαρίζονται με ένα ήπιο καθαριστικό όπως το AP-302.

 

Μορφή:Υγρό
Χρώμα:Διαφανές
Οσμή:Ήπια
Πυκνότητα στους 20°C:0,8 gr/cm3
pH (στους 25°C):Δ/Ε
Σημείο ανάφλεξης:40 – 46 °C
Σημείο πήξης:-12°C
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.
ΕΝ ISO 10545-14
Προσδιορισμός αντοχής σε κηλίδωση. (Classification 5)
ASTM E514
Αντίσταση στη βροχή, υπό άνεμο.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την ετικέτα. Πριν από κάθε χρήση εφαρμόστε το προϊόν σε μια μικρή επιφάνεια, για να καθορίσετε την ευκολία της εφαρμογής και αν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και δεν έχει κεριά ή άλλες επιστρώσεις.

Φροντίστε ο χώρος εφαρμογής να είναι πάντοτε επαρκώς αεριζόμενος. Σε καλά καθαρισμένη και στεγνή επιφάνεια απλώνετε το υγρό χωρίς αραίωση με ένα πινέλο, ρολό ή spray. Εφαρμόστε μία ή και περισσότερες στρώσεις, απλώνοντας τα όποια υπολείμματα υγρού. Μετά από 15 λεπτά σκουπίστε τα όποια υπολλείματα υπάρχουν ή το υλικό που δεν έχει απορροφηθεί.

Στην συνέχεια μπορείτε να περάσετε ένα ακόμα χέρι επαναλαμβάνοντας την προηγούμενη διαδικασία και σκουπίζοντας καλά τα όποια υπολλείματα. Σε περίπτωση που ξεχαστούν υπολλείματα για περισσότερο χρόνο μπορούν να απομακρυνθούν με ένα πανί βρέχοντας το ελαφρά με το AP-103.

Η επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από έξι ώρες. Η μέγιστη προστασία επιτυγχάνεται μετά την πλήρη ωρίμανση του υλικού, η οποία χρειάζεται 24–48 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες υγρασίας. Τα εργαλεία μπορούν να καθαριστούν με white spirit.