Γυαλιστικά - Λούστρα

AP-207 ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:0,25L0,75L
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στερεή πάστα κεριών για το γυάλισμα οποιουδήποτε τύπου πέτρας. Μπορεί να χρησιμοποιηθει για το

γυάλισμα κάθετων επιφανειών όπου είναι δύσκολη η χρήση υγρών γυαλιστικών. Είναι κατάλληλο για το γυάλισμα των γωνιών και των άκρων των μαρμάρων, γρανιτών,τραβερτίνη, πλακιδίων και μωσαϊκών), σοβατεπί όπου η χρήση της λειαντικής μηχανής είναι δύσκολη. Τονίζει το χρώμα της πέτρας. Χάρη στην εύκολη εφαρμογή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε τοίχους και σε ανώμαλες επιφάνειες όπως λαξευτά πέτρινα και άλλες κατασκευές πέτρας. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο πέτρας που έχει λειανθεί πάνω από το νούμερο 400 για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η επιφάνεια γίνεται αδιάβροχη. Δημιουργεί ένα ανθεκτικό γυάλισμα που δεν κιτρινίζει.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ:
  • ΜΑΡΜΑΡΑ
  • ΦΥΣΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΕΤΡΑ
  • ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  • ΚΕΡΑΜΙΚΑ
  • ΠΩΡΟΛΙΘΟΥΣ
  • ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΥΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

25 – 30 m2/L Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Οι καλυπτικότητες είναι ενδεικτικές και αναφέρονται σε ένα πέρασμα του υλικού.

 

Μορφή:Στερεή πάστα
Χρώμα:Ημιδιαφανές
Οσμή:Διαλύτη
Πυκνότητα στους 20°C:1,3 gr/cm3
pH (στους 25°C):Δ/Ε
Σημείο ανάφλεξης:Δ/Α
Σημείο πήξης:0 °C
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε την ετικέτα προσεκτικά. Πριν από κάθε χρήση εφαρμόστε το προϊόν σε μια μικρή επιφάνεια για να προσδιορίσετε την ευκολία εφαρμογής και αν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και δεν έχει κεριά ή άλλες επικαλύψεις.

Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εφαρμογής αερίζεται επαρκώς. Σε μια καθαρισμένη και στεγνή επιφάνεια απλώστε την πάστα ομοιόμορφα με ένα ύφασμα που δεν αφήνει ίνες. (οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και χωρίς σκόνη). Αφήστε να στεγνώσει για 5 έως 10 λεπτά, ανάλογα με τη θερμοκρασία. Αν η πέτρα είναι πολύ πορώδης ή όχι επαρκώς γυαλισμένη μια δεύτερη στρώση μπορεί να εφαρμοστεί 20 λεπτά μετά τη πρώτη στρώση. Για να επιτύχετε ένα πολύ υψηλό επίπεδο γυαλίσματος τρίψτε την επιφάνεια με ένα λεπτό ατσαλόμαλλο (Νο 1) και εάν θέλετε στη συνέχεια με ένα στεγνό μαλακό πανί. Είναι επίσης δυνατό το γυάλισμα της πέτρας χρησιμοποιώντας μια μηχανή γυαλίσματος ( μεγ. 2.000 Σ. α. λ. ) εξοπλισμένη με στιλβωτικό δίσκο.